Hvem er jeg?

Hejsa – og velkommen på min side!

Jeg hedder Sara Louise Larsen.
Jeg er cand. mag. i audiologopædi (tale-hørepædagogik), 36 år og mor til en dreng på 10 år med infantil autisme og en pige på 7 år med generelle indlæringsvanskeligheder. Begge børn går på hver deres specialskole.

Derudover har jeg flere års erhvervserfaring som tale-hørepædagog i PPR-regi, hvor jeg har varetaget den talepædagogiske bistand af børn og unge med forskellige tale-sprogvanskeligheder.

Jeg har altid haft en forkærlighed for de “skæve børn” og forældresamarbejdet. Og bla arbejdet som primær hjemmetræner for en dreng med autisme og retardering ud fra ABA-metoden (anvendt adfærdsanalyse).

Nogle kalder Autisme for “skilsmisse-diagnosen”. Jeg tror ikke helt på det, for vi kan aldrig skyde skyld på vores børn, når vores parforhold halter. Jeg er i midlertid skilt fra mine to børns far og gift igen med min barndomsven og “lidelsesfælle”: Vi er nemlig begge sendiagnosticeret med ADHD.

Min søn med autisme har også haft separationsangst og derfor har vi været tilknyttet et forskningsprojekt på BUC i Risskov i efteråret 2017. Projektet bestod af en behandling rettet mod børn med autisme og angst og deres familier. Metoden hedder “Cool Kids” og har i flere år været et behandlingstilbud til normalt fungerende børn med angst i PPR-regi, men er nu altså også begyndt at blive tilgængeligt for børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelse indenfor autisme spektret.

Jeg brænder for at dele ud af min viden og erfaring. Velkommen til!

Forfatter: Sara Louise Larsen

Hejsa - og velkommen på min side! Jeg er - udover at være cand. mag. i audiologopædi (tale-hørepædagogik) - 36 år og mor til en dreng på 10 år med infantil autisme. Derudover har jeg flere års erhvervserfaring som tale-hørepædagog i PPR-regi, hvor jeg har varetaget den talepædagogiske bistand af børn og unge med forskellige tale-sprogvanskeligheder. Jeg har altid haft en forkærlighed for de "skæve børn" og forældresamarbejdet. Og bla arbejdet som primær hjemmetræner for en dreng med autisme og retardering ud fra ABA-metoden (anvendt adfærdsanalyse). Nogle kalder Autisme for "skilsmisse-diagnosen". Jeg tror ikke helt på det, for vi kan aldrig skyde skyld på vores børn, når vores parforhold halter. Jeg er i midlertid skilt fra mine to børns far og gift igen med min barndomsven og "lidelsesfælle": Vi er nemlig begge sendiagnosticeret med ADHD. Min datter på 7 år har generelle indlæringsvanskeligheder, og begge børn går således på specialskole. Min søn med autisme har også seperationsangst og derfor er vi tilknyttet et forskningsprojekt på BUC i Risskov dette efterår rettet mod børn med autisme og angst, hvor vi arbejder kognitivt med angsten ud fra en metode, der hedder "Cool Kids". Jeg brænder for at dele ud af min viden og erfaring. Velkommen til!

2 meninger om “Hvem er jeg?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.